Hucul-móka

Nyár vége óta szüntelenül mocorgatjuk a kavicsokat annak érdekében, hogy a Dunakanyar ménese egyben maradjon, egészségben áttelelhessen.

Eme buzgás keretében rendezvényszervezésre adta a fejét a KultúrSzóda szerkesztősége (vagyis én).

Musical- és operett-est készül, melynek bevételéből élelem lesz a Táltosoknak, Élet lesz, a hátralévő fagyos napokra.

Szorolap_MeseA rendezvényen Egyházi Géza, Homonnay Zsolt, Janza Kata és Serbán Attila lép színpadra, mert a Vének Tanácsa (A KultúrSzóda szerkesztőségének Édesapja) úgy vélekedett, hogy mindenki jobban jár, ha a suszter a kaptafánál marad, és olyanokra bízzuk a szórakoztatás művészi részét, akiket a Nagyérdemű semmiképp sem értékelhet elemi csapásként.

Így esett, hogy minden készen áll arra, hogy felgördüljön a függöny. Már csupán sok lelkes néző kell, akik február 7-én az esti órákban eljönnek, hogy látó- és hallószerveiket heveny kényeztetésnek vessék alá. Minden más a mi dolgunk.

A KultúrSzóda szerkesztősége minden Kedves Olvasójának (s az ő Rokonaiknak, Barátaiknak és Üzletfeleiknek) szeretettel ajánlja figyelmébe a

“Tenyeremen viszlek át a télen” koncertet

2014. február 7-én, 19 órai kezdettel,

a Pest Megyei Könyvtár színháztermében,

Szentendrén, a Pátriárka utca 7. szám alatt.

A jegyekkel kapcsolatos kérdések és foglalások özönét a

+36 30 444 0104 mobil telefonszámon, illetve az aniko@kulturszoda.hu e-mail címen várjuk.

Elöljáróban jelzem, hogy erről az előadásról nem lesz beszámoló a Szódán. Ezen az esten személyesen jelen kell lenni a varázslat maximális átélése érdekében.

 

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.